Norsk Tempoklubbs Bildegalleri

Ditt online fotoalbum

Søkte filer - "tempo standard tur "
DSC00786.JPG
Matpausetur752 visninigerEn liten adspredelse i matpausa på jobben, turen gikk til kystfortet på Bjørnøya ved Søvika på Sunnmøre. Dette kystfortet var en del av "Festung Norwegen" Kjekt å kunne gjøre slikt.
DSC00208.JPG
Vårskjelven 2010 - Heimtur924 visninigerPå veg heim etter endt treff, via omvegar. På biletet er underteikna sin Standard, biletet er teke i Norangsdalen, med majestiske Slogen i bakgrunnen.
DSC00253.JPG
"Elg" i solnedgang814 visniniger"Elgen" er her Standarden, stedet er Skansekaia i Ålesund (Hurtigrutekaia), klokka er nesten 23:00 den 07.07.2010, og sola er på vei nedom horisonten. Det var 17 grader varmt, og rett herlig å ta seg en solnedgangstur denne kvelden. Rett etter bildet ble tatt, kom to karer i en Litauenregistrert BMW 740i susende med skrikende dekk bortover kaia, og jeg fryktet at det skulle ende med en dukkert for både karene, "elgen" og meg selv. Karene hoppet ut av tyskerbrakka si, og feis bort til Standarden så fort beina bar dem, uten å løpe. "Cenn wi foto? Foto?" Jaja, for all del sa jeg. "Goodd strong bike, russchian! øøhhh..... Jawa!?"..... :D
     
3 filer på 1 side(er)