Norsk Tempoklubbs Bildegalleri

Ditt online fotoalbum

Vilkår
Administratorene av Norsk Tempoklubbs Bildegalleri vil forsøke å fjerne eller redigere alt støtede matriale så fort som mulig. Det er umulig å kontrollere hver eneste post. Derfor må du forstå at alle innlegg som legges inn her utrykker synspunker og holdninger er forfatterens og ikke administratorenes ansvar (untagen innlegg gjort av dem selv), og at de derfor ikke kan holdes ansvarlige for alle innlegg.

Du aksepterer å ikke skrive innlegg som er krenkende, obskjøne, vulgære, hatefulle, truende eller inneholder porno eller annet som strider mot gjellende lover. Du aksepterer at administratorer og moderatorer forg Norsk Tempoklubbs Bildegalleri har rett til å fjerne eller redigere hver kommentar når som helst slik at det er i overenstemmelse med overståen. Som bruker aksepterer du at den informasjonen som du har gitt lagres i en database. Denne informasjonen vil ikke bli tilgjengelig for noen tredje part uten ditt samtykke. Administratorer kan ikke holdes ansvarlige for forsøk på hacking som kan forårsake at informasjonen spres.

Denne webplass bruker cookies for å lagre informasjon på din datamaskin. Disse cookies eneste hensikt er å forbedre din bildeopplevelse. E-postadressen brukes bare for å bekrefte dine registreringsopplysninger og ditt passord.

Ved å klikke på 'Jeg godkjenner' under, så aksepterer du disse betingelser.